firewalk-1

Vores metode

Hvad er firewalk ?

Firewalk er en proces, der gør dig ekstremt bevidst om dine motivationsmønstre. Altså det, der får dig til at levere dit bedste - eller til at træffe de rigtige beslutninger - dagligt.

Derfor leder vi dig gennem en proces før, under og efter firewalken - hvor du arbejder sammen med en makker - som gør dig klar til at gå.

I gamle dage - og gennem tiden - har ‘firewalkere’ brugt forskellige former for mental træning, som fx yoga, dans, sang, riter, mantraer etc. De har hver deres berettigelse - men da det er yderst sjældent, at vi danser, synger eller råber på jobbet - ligger vores forberedelse langt tættere på din hverdag og indeholder fx coaching 2 og 2.

Vores mål er, at du kan bruge din firewalk-oplevelse til præstere bedre, når du møder hverdagens udfordringer, fx på jobbet, studiet, til sport etc. - og vi gør alt vi kan, for at tilpasse firewalken til netop det - især, hvis I er en særlig, samlet gruppe.

Vores historie

Vores historie

Jeg selv har arbejdet med motivation siden 90erne, hvor jeg holdt det første “Personal Power”-seminar. Dengang gik jeg firewalk sammen med en Nordmand, hvorefter en ven og jeg tilpassede processen til vores ønsker og rullede den ud for virksomheder i Danmark. Jeg blev også “bålmand” for et andet firma i en kort periode, før jeg fortsatte i spidsen for arrangementerne, bl.a. i TRAIN Company, og har holdt det 100vis af gange i Danmark og udlandet.

I 00’erne holdt vi fx firewalk live på TV2 nyhederne, med stor succes - og i 2005 fungerede jeg som ekspert for en lange række medier, efter at 1-2 andre firewalk-firmaer havde deltagere, der kom til skade. Disse episoder og forsidehistorier ‘lukkede’ naturligvis konceptet “firewalk” i Danmark for alle i en årrække.

Mit team og jeg har aldrig har haft nogen, der er kommet alvorligt til skade* - og vi fortsatte i fred og ro med at holde firewalks, når efterspørgslerne kom.
(*Risikoen for mindre vabler ikke omfattet).

Senere lavede vi også firewalk for betalings-app’ens “SWIPP”’s reklamekampagne på TV - og nu - med X-factors firewalk på landsdækkende TV - er tiden kommet til at sætte større fokus ‘firewalk’ op igen. Firewalk kan nemlig noget unikt og har gennem 1000’vis af år flyttet og udviklet menneskers grænser markant - og du er velkommen til at blive en del af historien sammen med os.

Mød Søren Ellegaard

Jeg gik firewalk første gang i ‘97 under et event med Kvickly i Aarhus og husker det tydeligt. Både frygten og tankerne, der gik gennem mig i dagene og især minutterne op til selve beslutningen, turen over de glødende kul (især de to første skridt) og fornemmelsen (og vantroen) bagefter. Jeg husker det, som var i det i går - og det kommer du sikkert også til, når du har gået din egen firewalk.

sorenellegaard300

Søren Ellegaard

Personlig Træner

Jeg har prøvet mange måder at gå Firewalk på. Både den hårdtpumpede, ’amerikanske’ måde, hvor man råber og skriger, hører høj musik og automatisk går, som i “fut-tog”, så snart det bliver ens tur. Eller den mediterende, yoga-lignende proces, hvor man synger rytmiske sange, laver yogaøvelser og/eller beder naturen om hjælp og støtte til gangen. Jeg har også stiftet bekendtskab med Firewalk i Østen med stammedans etc.

Teamet
Teamet er udvalgte instruktører, som typisk er betroede, tillidsvækkende, pålidelige mennesker, du kan stole trygt på. Uanset om du møder Michael, Kjeld eller andre - kan du regne med en pålidelig og erfaren mand - som også vil gøre alt, for at give dig en unik og god oplevelse.

Det første skridt...

Tag det første skridt - kontakt os - så tager vi de næste sammen