firewalk-2

Computer Sciences Corporation
Opfyldt af denne overbevisning gik jeg ud på gløderne og gik – hurtigt, men gik – med sviende ansigt hen over gløderne. Fodsålerne føltes som om jeg gik på kork der var rart og lunt. Det var den mest fantastiske og grænseoverskridende oplevelse jeg nogensinde har haft og lige siden har jeg vidst at der ikke er noget der er umuligt, hvis man virkelig ønsker det.

Telenor
Søren formåede at bygge aftenen op, så da man endelig stod foran det første skridt ud op de glødende kul, var man slet ikke i tvivl om at det ville gå godt. Fed oplevelse!. (Morten Pilgaard, Butikschef)

Jumbo Transport
Som afslutning på min lederuddannelse skulle vi prøve “firewalk” – gå på glødende kul, 600 gr C. En udfordring ? ja, mon ikke!! Men godt, og lærerigt. Man bliver fokuseret på en helt anden måde. Jeg kan huske at jeg efterfølgende havde begge hænder dybt nede i gløderne, og udtalte” det er jo slet ikke varmt” Men, jo, det var det dæleme! Jeg har lært at fokusere på problemstillinger på en anden måde sidenhen (Per Schlander, Jumbo Transport)

HOME
Det er en af de dage jeg husker - vi gjorde det  En kanon afslutning på en spændende lederuddannelse. Marika Henriksen, Mægler, Home

IMG_6759