Søren Ellegaard og co. har flere gange haft fornøjelsen, af at lave firewalk på TV. Se fx klippet fra X-factor, med Remee og hans team gå på glødende kul her.

Firewalk på LIVE tv

Søren Ellegaard på LIVE tv med firewalk under teambuilding kursus.

Den korte firewalk på 45-60 minutter.
Denne firewalk giver dig den fantastiske oplevelse ved at kunne gå på glødende kul. Du får straks alle de nødvendige input omkring motivation, et praktisk kort og aktiv øvelse eller to med din makker, hvorefter du går på de glødende kul, når du er klar.

Instruktøren går, som altid, først, og hjælper dig på alle måder, så du bliver klar og coacher dig (hvis du vil) i sekunderne op til din firewalk.

Alt foregår omkring selve bålet – som vi også står for at gøre klar på stedet et par timer før selve firewalken.

Denne firewalk svarer ca. til den, du måske har set på TV i X-factor.

Denne firewalk giver dig den fantastiske oplevelse ved at kunne gå på glødende kul, plus en dybere forståelsen af alt det mentale, der foregår i dine tanker, når og mens du forbereder dig på at tackle en stor udfordring – som firewalk

Du arbejder både sammen med os – og din makker – og forstår de gode og mindre gode og effektive tankemønstre, som gør du præsterer dit bedste. Både på selve firewalken og når du næste gang, står over for en udfordring på jobbet, studiet etc.

Du får input både indendørs samt omkring bålet samt en række videoklip og praktiske øvelser og opgaver individuelt og med din makker, hvorefter du går på de glødende kul, når du er klar.

Instruktøren går, som altid, først, og hjælper dig på alle måder, så du/I bliver klar og coacher dig (hvis du vil) i timerne op til din firewalk.

Processen foregår både indendørs og ved bålet – som vi også står for at gøre klar på stedet et par timer før selve firewalken.

Den åbne firewalk på ca. 2 timer
Den åbne firewalk er et åbent arrangement, som vi holder, når vi har tilstrækkeligt mange på en liste. Hvis du er en enkeltperson, som gerne vil gå firewalk, skal du bare sende en mail via kontaktformularen. Så skriver vi dig på listen og når vi har nok, sender vi en invitation til dig. Du er ergo ikke bundet af noget – du skriver dig bare op til at modtage en invitation til en firewalk, når vi synes, at der er nok i nærheden af dig.

Selve processen varer cirka 2 timer, har både praktiske individuelle og par-øvelser, hvor du arbejder sammen med en makker efter eget valg.

Dit firmas firewalk
Dit firmas firewalk er at arrangement, som vi skræddersyr til dine ønsker og behov. Det kan fx gælde særlige udfordringer, som I står over for, og gerne vil have input til at klare på en særlig måde. Det kan være et særligt sted, som vi fx har løst en gang på en strand foran et hotel i Tyrkiet for Pfizer, eller på kort tid nær en lufthavn, for rejseselskabet KILROY, eller eller … Vi brænder for at finde den helt præcise løsning, som opfylder netop jeres ønsker og forventninger

Det første skridt…

Tag det første skridt – kontakt os – så tager vi de næste sammen Få et tilbud